30/01/2017

Μήνυμα του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών

Στις 30 Ιανουαρίου, γιορτάζουμε τους Τρεις Ιεράρχες της Εκκλησίας μας, οι οποίοι είναι οι προστάτες των γραμμάτων και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Βασίλειος ο Μέγας και ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός αποτελούν Πατέρες της Εκκλησίας, των οποίων η σοφία και η δράση αποτελούν για όλους εμάς φωτεινές αχτίδες φωτός.

Η παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα της σημερινής κυβέρνησης ασχέτως των επιμέρους οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Είναι καθήκον όλων μας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο στις δομές της εκπαίδευσης και στην ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης για ένα διά βίου σύστημα μάθησης το οποίο θα διαπερνά και θα συνεγείρει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Χρόνια πολλά και θερμές ευχές σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές!

Αρχείο δελτίων τύπου

Σαρακιώτης στη Βουλή: «Όσο οι μεγαλοτραπεζίτες κάνουν business με τις πλάτες της Κυβέρνησης, οι μικρομεσαίοι δεν μπορούν να περάσουν ούτε απ’ έξω από τις τράπεζες»

Επί της σύμβασης συγχώνευσης της Τράπεζα Αττικής με την Παγκρήτια, η οποία «έρχεται υπό το μανδύα της ανάγκης θεμελίωσης ενός 5ου τραπεζικού πυλώνα, αλλά την ίδια στιγμή προκαλεί πολλά εύλογα ερωτηματικά», τοποθετήθηκε στη Βουλή ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής...

Διαβάστε Περισσότερα

Ερώτηση Σαρακιώτη προς Τσιάρα: «Γιατί δεν εντάξατε τη Φθιώτιδα στους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias”;»

Για ποιο λόγο δεν εντάχθηκε η Φθιώτιδα στους άμεσους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias” και πότε θα λάβει χώρα η πίστωση των οικονομικών ενισχύσεων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών ολόκληρης της περιοχής, ρωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

Διαβάστε Περισσότερα

Επίκαιρη ερώτηση Σαρακιώτη στη Βουλή: «Δεν είναι δυνατόν η εύρυθμη λειτουργία της Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου να αποκαθίσταται μόνο μετά από ερωτήσεις Βουλευτών»

Το θέμα της δυσλειτουργίας του Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου έφερε στη Βουλή μέσω επίκαιρης ερώτησης προς το Υπουργείο Εργασίας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως...

Διαβάστε Περισσότερα