14/05/2023

Με πολίτες, επαγγελματίες και αγρότες της Αταλάντης ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στην πόλη της Αταλάντης βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αλλά και αγρότες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής.

Κατά την επίσκεψη του κ. Σαρακιώτη στη λαϊκή αγορά, πρώτο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η ακρίβεια και η αδυναμία των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των υπολοίπων επαγγελματιών να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις ανάγκες. Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία: «Η Πολιτεία δεν μπορεί να μένει απαθής και αδιάφορη απέναντι στα συσσωρευμένα προβλήματα της κοινωνίας, όπως συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι πολίτες απαιτούν λύσεις, μια αλλαγή πολιτικής, για την οποία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία έχει δεσμευτεί. Μεταξύ άλλων, προτείνουμε, μέσω του κυβερνητικού προγράμματός μας, τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, την κατάργηση του ΕΦΚ για τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, την ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για την εξάλειψη των περιφερειακών ανισοτήτων, την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης. Οφείλουμε να μεριμνήσουμε για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η ερήμωση και ο μαρασμός της υπαίθρου θα συνεχιστούν».

Εν συνεχεία, ο κ. Σαρακιώτης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους αναφορικά με τις σημαντικές ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό. Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εκεί, που στερεύουν τα χειροκροτήματα της Κυβέρνησης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές κατά την περίοδο της πανδημίας, ξεκινούν τα προβλήματα, για την επίλυση των οποίων η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει αδιαφορήσει συστηματικά επί τέσσερα συναπτά χρόνια. Η δημιουργία του νέου Ε.Σ.Υ., με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την επαρκή στελέχωσή της μέσω και της μονιμοποίησης του επικουρικού προσωπικού, συνιστά προϋπόθεση επιβίωσης των τοπικών κοινωνιών. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία έχει θέσει στο επίκεντρο του προγράμματός του τη συγκεκριμένη προοπτική, μέσω μιας κοστολογημένης και τεκμηριωμένης πρότασης, η οποία έχει εκπονηθεί και θα υλοποιηθεί προς όφελος των πολιτών και όχι προς το συμφέρον των ιδιωτικών συμφερόντων, όπως συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης μετέβη στο Δασαρχείο Αταλάντης, όπου είχε εκτενή συνομιλία με τον Δασάρχη κ. Ιωάννη Πατούλη και τους υπολοίπους εργαζομένους της εν λόγω υπηρεσίας, για τα προβλήματα και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν, με πρώτο και κυριότερο την υποστελέχωσή της.

Αρχείο δελτίων τύπου

Με κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σε Δομοκό, Νέο Μοναστήρι και Ομβριακή ο Γιάννης Σαρακιώτης

Τον Δομοκό, το Νέο Μοναστήρι και την Ομβριακή επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης μαζί με τον συνυποψήφιό του Απόστολο Αγγελακόπουλο και μέλη της Ο.Μ. Δομοκού. Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Η Ν.Δ. παίζει τζόκερ με την κοστολόγηση του προγράμματός της!»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, παραθέτοντας τις θέσεις του κόμματός του για την οικονομία. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. απευθύνεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ η Ν.Δ. σε 5-6 επιχειρηματικούς κολοσσούς»

Τις θέσεις του κόμματός του για τη φορολογική πολιτική ανέπτυξε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου....

Διαβάστε Περισσότερα