30/04/2024

Σαρακιώτης: «Δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν σε καμία Ευρωπαϊκή χώρα να δίνονται προσωπικά δεδομένα των εκλογέων από το Υπουργείο Εσωτερικών»

Στην τηλεοπτική συχνότητα του Attica TV είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί ζητημάτων της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Επιτροπών Παρακολούθησης & Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν σε καμία Ευρωπαϊκή χώρα να δίνονται προσωπικά δεδομένα των εκλογέων από το Υπουργείο Εσωτερικών σε έναν υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Κυβερνητικής Παράταξης. Δεν έχουμε δει διαρρήξεις σε έναν φυλασσόμενο χώρο. Πριν από λίγες μέρες δολοφονήθηκε μία νεαρή γυναίκα στην είσοδο ενός αστυνομικού τμήματος. Τώρα έχουμε διάρρηξη μέσα σε ένα Υπουργείο και μία κρίσιμη διεύθυνση λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές.

Αιτιολογείται το γεγονός ότι πυρπόλησαν αυτή τη διαδικασία τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς εγώ προσωπικά έχω δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες οι οποίοι λένε εν τέλει δεν θα γραφτούμε στην πλατφόρμα γιατί δεν την εμπιστευόμαστε.

Πριν έρθω στο στούντιο έκανα μία εκτύπωση ενός δημοσιεύματος το οποίο αναφέρει: «τριπλασιάστηκαν στην πενταετία οι οφειλές των νοσοκομείων. Εκτροχιασμένες εμφανίζονται οι οφειλές των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές όπως επιβεβαιώνεται και από την προσφυγή της Ε.Ε. κατά του Ελληνικού Δημοσίου.». Όλα πάνε καλά λοιπόν, αλλά τριπλασιάστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια οι οφειλές των νοσοκομείων.

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Σαφές το μήνυμα της Ν.Δ. προς τις μεγάλες επιχειρήσεις με τις μειώσεις των προστίμων για παραπλάνηση καταναλωτών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Αδράνεια και κατευνασμός η συνταγή αποτυχίας της Ν.Δ. στην εξωτερική πολιτική»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις τρέχουσες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης: Σε σταθερά ανοδική πορεία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

– Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο της ακροδεξιάς – Πρωτοφανής η κρίση ακρίβειας που βιώνει η ελληνική κοινωνία Συνέντευξη στον ΑΛΦΟΝΣΟ ΒΙΤΑΛΗ «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία δε θα σταματήσει να εργάζεται, προκειμένου να λογοδοτήσουν οι...

Διαβάστε Περισσότερα