15/04/2022

Σαρακιώτης: Με όραμα τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη στις επόμενες εκλογές

Δήλωση του Βουλευτή Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτη για το 3ο Συνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ιστοσελίδα The Caller και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. 

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας: Πολιτική αλλαγή με 5+1 δεσμεύσεις για την  διακυβέρνηση | Πολιτική | ANT1 News

«Το συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιείται σε μια εξαιρετική δύσκολη συγκυρία για την ελληνική οικονομία, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, εν μέσω μιας συνολικής οπισθοδρόμησης της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Ενώπιον της εν λόγω δραματικής κατάστασης, την οποία δυστυχώς βιώνουν με καταιγιστικό τρόπο οι πολίτες, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει ιστορικό και δημοκρατικό καθήκον να θέσει τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα, με την κοινωνία όρθια και στην πρώτη γραμμή.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οφείλει και μπορεί να ηγηθεί των αναγκαίων τομών, προκειμένου η επόμενη ημέρα των πολλαπλών κρίσεων (οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή) να βρει τη χώρα στην πρωτοπορία των παγκόσμιων εξελίξεων.

Έχοντας βαθιά πίστη στο όραμά μας, έχουμε ήδη εκκινήσει τις αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες ώστε το κόμμα μας να ανανεωθεί, να ισχυροποιηθεί και να καταστεί ένα πλατύς, μαζικός και προοδευτικός κοινωνικός σχηματισμός, με όραμα τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη στις επόμενες εκλογές».

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Στελέχη μιλούν στο TheCaller για τους στόχους, τις προκλήσεις και την «επόμενη μέρα»

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα