02/07/2024

Σαρακιώτης: “Ο κ. Δούκας στηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η διοίκηση Μπακογιάννη και βλέπουμε ότι ακολουθεί τα ίδια βήματα”

Στην εκπομπή “Πρωινή Επισκόπηση” και τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής σχολίασε την επικαιρότητα ο Συντονιστής Τομεαρχών και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και το βίντεο της συζήτησης. 

Δεν αντιλαμβάνομαι σε τι διαφέρουν όσα είπε χτες ο κ. Σαμαράς από ότι λέει ο κ.Βελόπουλος. Αφού ο κ. Σαμαράς καταχειροκροτήθηκε από τους Υπουργούς της ΝΔ, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα χειροκροτήσουν και τον κ. Βελόπουλο στη Βουλή!

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε την ανεργία στο 27% κ με μνημόνια, χρεοκοπημένη χώρα και ελλειμματικά ταμεία τη μειώσαμε στο 17%. Η ΝΔ με χώρα εκτός μνημονίων, με 37 δις ταμείο κ Ταμείο Ανάκαμψης μείωσε την ανεργία κατά 7% ενώ έφερε το 6ήμερο στην εργασία κ την πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων.

Είμαι βέβαιος ότι θα προταχθεί το καλό της παράταξης και η καλύτερη αντιπροσώπευση της φωνής της κοινωνίας στο Κοινοβούλιο.Τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο κ ο Αλέξης Τσίπρας πονούν το ΣΥΡΙΖΑ κ θα βάλουν κ οι δύο νερό στο κρασί τους για να εξομαλυνθούν τυχόν προβλήματα, που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι είναι “αυταρχικός”, τη στιγμή που με αφορμή τις πρόσφατες Ευρωεκλογές για πρώτη φορά καταρτίστηκε ψηφοδέλτιο κόμματος μέσω εκλογικής διαδικασίας. Δεν είναι αυτή μια καινοτόμα και άκρως δημοκρατική διαδικασία;

Ο κ. Δούκας στηρίχθηκε κ από το ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αλλάξει η διοίκηση Μπακογιάννη κ βλέπουμε ότι ακολουθεί τα ίδια βήματα. Έκανε απευθείας ανάθεση 30.000€ στην πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ κα Μπατζελή. Η διοίκηση του Δήμου άλλαξε για να υπάρξει εξορθολογισμός στα οικονομικά του, όχι για να δίνονται αλλού οι απευθείας αναθέσεις.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης: “Η κοινωνία αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων και οφείλουμε να την αφουγκραστούμε”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Παραπολιτικά FM 90.1 και την εκπομπή Μπρα ντε φερ με τους Χριστίνα Κοράη και Δημήτρη Τάκη, είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην Κόντρα: «Η ελληνική κοινωνία βιώνει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής της Κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας»

Αυξήσεις πάλι στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, επιστροφές επιδοτήσεων ρεύματος που ζητάει η Κυβέρνηση από μικρομεσαίες επιχειρήσεις… Πόσο αντέχει πλέον ο πολίτης και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας; Έχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Ο κ. Χατζηδάκης υπερφορολογεί τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους»

Στην τηλεοπτική συχνότητα του ATTICA TV σχολίασε την επικαιρότητα ο Συντονιστής Τομεαρχών και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Η πολυεθνική Sonoco διαθέτει 73...

Διαβάστε Περισσότερα