13/12/2023

Σαρακιώτης στο Blue Sky: “Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπολεμήσει την οπαδική βία και κλείνει τα γήπεδα ποδοσφαίρου”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV και την εκπομπή “Παρεμβάσεις” σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Η Ν.Δ. παραδέχεται, δια της Υπουργού, ότι “1η φορά ασχολούμαστε με το ζήτημα της οπαδικής βίας”. Άρα, ο κ. Μητσοτάκης κορόιδευε τους γονείς του Άλκη Καμπανού, κορόιδευε την ελληνική κοινωνία όταν έλεγε ότι “το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο” μετά και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Η ανικανότητα της Ν.Δ. είναι πρωτοφανής και την παραδέχεται όταν ουσιαστικά λέει: “Δεν μπορώ να πατάξω τη φοροδιαφυγή, θα πληρώσετε όλοι. Δεν μπορώ να καταπολεμήσω την οπαδική βία, θα κλείσω τα γήπεδα ποδοσφαίρου”.

Ο κ. Λιανός ορίστηκε μετά βαΐων και κλάδων από τον κ. Μητσοτάκη στη θέση του Επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όταν ξεκίνησε δύο μεγάλες έρευνες για τις τράπεζες και τα διυλιστήρια, του πήραν το κεφάλι πριν τις ολοκληρώσει. Στη θέση του τοποθετήθηκε μια συνταξιούχος δικαστικός με ειδίκευση στα… ανθρώπινα δικαιώματα!

Ευρωπαϊκή έρευνα δείχνει τη χώρα μας “πρωταθλήτρια” στην αδυναμία πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες Υγείας. Το 17% των πολιτών δεν έχει πρόσβαση σε ιατρικές εξετάσεις, με την Ελλάδα να κατέχει το χειρότερο ποσοστό πανευρωπαϊκά.

Το 2015 παραλάβαμε το Νοσοκομείο Λαμίας με 75 γιατρούς, το 2019 παραδώσαμε 115 και σήμερα είναι πάλι 75. Τα εν λόγω στατιστικά στοιχεία αποτυπώνουν την ανικανότητα και την αδιαφορία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Καταρρίφθηκε ο μύθος του Πρωθυπουργού του 41%»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί ζητημάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην POLITIC: «Ασκούμε αντιπολίτευση με γνώμονα την κοινή λογική και τις Συνταγματικές επιταγές»

Σε συνέντευξή του στην POLITIC και τον Γιάννη Συμεωνίδη, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης, σημειώνει πως η μετατόπιση του κέντρου βάρους του παραγωγικού υποδείγματος της χώρας στο πλαίσιο μίας νέας...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Ο κ. Φλωρίδης σχολιάζει στο Facebook και ο κ. Μπούγας απέχει από την τροποποίηση του Αστικού Κώδικα»

Συνέντευξη του Βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Σαρακιώτη στο Action24 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο. Θα συζητήσουμε κάποια στιγμή για την υποστελέχωση στα ελληνικά πανεπιστήμια; Η χώρα μας είναι ουραγός....

Διαβάστε Περισσότερα