15/04/2023

Στα Ιεροσόλυμα για την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στα Ιεροσόλυμα για την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, εκπροσωπώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Πριν την πραγματοποίηση της Τελετής στο Ναό της Αναστάσεως το Μεγάλο Σάββατο, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας έγιναν δεκτοί από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ΄, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο κ. Σαρακιώτης: «Η συμμετοχή μου στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός και στο ταξίδι μεταφοράς του προς την Ελλάδα αποτελεί ξεχωριστή τιμή και χαρά. Εύχομαι το ανέσπερο Φως της Ανάστασης να χαρίσει υγεία, ελπίδα και δύναμη σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!»

Αρχείο δελτίων τύπου

Σαρακιώτης στη Βουλή: «Όσο οι μεγαλοτραπεζίτες κάνουν business με τις πλάτες της Κυβέρνησης, οι μικρομεσαίοι δεν μπορούν να περάσουν ούτε απ’ έξω από τις τράπεζες»

Επί της σύμβασης συγχώνευσης της Τράπεζα Αττικής με την Παγκρήτια, η οποία «έρχεται υπό το μανδύα της ανάγκης θεμελίωσης ενός 5ου τραπεζικού πυλώνα, αλλά την ίδια στιγμή προκαλεί πολλά εύλογα ερωτηματικά», τοποθετήθηκε στη Βουλή ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής...

Διαβάστε Περισσότερα

Ερώτηση Σαρακιώτη προς Τσιάρα: «Γιατί δεν εντάξατε τη Φθιώτιδα στους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias”;»

Για ποιο λόγο δεν εντάχθηκε η Φθιώτιδα στους άμεσους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias” και πότε θα λάβει χώρα η πίστωση των οικονομικών ενισχύσεων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών ολόκληρης της περιοχής, ρωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

Διαβάστε Περισσότερα

Επίκαιρη ερώτηση Σαρακιώτη στη Βουλή: «Δεν είναι δυνατόν η εύρυθμη λειτουργία της Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου να αποκαθίσταται μόνο μετά από ερωτήσεις Βουλευτών»

Το θέμα της δυσλειτουργίας του Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου έφερε στη Βουλή μέσω επίκαιρης ερώτησης προς το Υπουργείο Εργασίας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως...

Διαβάστε Περισσότερα