10/05/2023

Στην αγορά και το Κέντρο Υγείας Στυλίδας ο Γιάννης Σαρακιώτης

Τη Στυλίδα επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με αγρότες, επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής.

Οι κατασχέσεις, το υπέρογκο ενεργειακό κόστος και το πρόβλημα της ακρίβειας στο σύνολο των αγαθών και των υπηρεσιών αποτέλεσαν τα βασικά θέματα συζήτησης του κ. Σαρακιώτη με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και του εμπορικού κόσμου.

Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας: «Ακόμη και αγρότες και επαγγελματίες, οι οποίοι κατάφεραν να επιβιώσουν στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ωθούνται να εγκαταλείψουν τις εκμεταλλεύσεις τους και τις επιχειρήσεις τους, λόγω της αδιαφορίας της Κυβέρνησης να προσφέρει πειστικές λύσεις στα ζητήματα του δυσθεώρητου ενεργειακού κόστους, της αισχροκέρδειας, αλλά και των κατασχέσεων οι οποίες έχουν λάβει τη μορφή “χιονοστιβάδας”. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει καταθέσει ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει την κατάργηση της απόδοσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) για αγροτικό και κτηνοτροφικό πετρέλαιο, την ενίσχυση για αγορά ζωοτροφών και λιπασμάτων για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας, καθώς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης, προκειμένου να μπει ένας φραγμός στο κύμα ερήμωσης της υπαίθρου».

Εν συνεχεία, ο κ. Σαρακιώτης μετέβη στο “πολύπαθο” Κέντρο Υγείας Στυλίδας, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης και έλλειψης εξοπλισμού. Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας μέσω πρόσφατης ανακοίνωσής τους, η λειτουργία του υπονομεύεται ακόμη περισσότερο λόγω της απόφασης μετακίνησης 5 ιατρών και 2 νοσηλευτριών προς άλλες υγειονομικές δομές, ενδεικτικό στοιχείο της έλλειψης συντεταγμένης πολιτικής για τη δημόσια υγεία, με έναν συνολικό σχεδιασμό προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Αρχείο δελτίων τύπου

Με κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σε Δομοκό, Νέο Μοναστήρι και Ομβριακή ο Γιάννης Σαρακιώτης

Τον Δομοκό, το Νέο Μοναστήρι και την Ομβριακή επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης μαζί με τον συνυποψήφιό του Απόστολο Αγγελακόπουλο και μέλη της Ο.Μ. Δομοκού. Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Η Ν.Δ. παίζει τζόκερ με την κοστολόγηση του προγράμματός της!»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, παραθέτοντας τις θέσεις του κόμματός του για την οικονομία. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. απευθύνεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ η Ν.Δ. σε 5-6 επιχειρηματικούς κολοσσούς»

Τις θέσεις του κόμματός του για τη φορολογική πολιτική ανέπτυξε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου....

Διαβάστε Περισσότερα