16/10/2018

Στο Δομοκό ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στο Δομοκό βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και έλαβε εκτενή πληροφόρηση και είχε συζητήσεις με τους εργαζόμενους και το Διευθυντή κ. Δημήτρη Τσούτσο.

Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να μάθει «από πρώτο χέρι» το έργο του νέου τομέα του Ε.Κ.Α.Β., ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν ένα μήνα με εξειδικευμένο προσωπικό και δύο ασθενοφόρα. Ο τομέας του Ε.Κ.Α.Β. αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και πλέον έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας συνάντησε το Δήμαρχο Δομοκού κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα και τον ενημέρωσε για τον ψηφισμένο πλέον νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος δίνει λύση στο πρόβλημα της αδυναμίας πρόσβασης των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Άλλωστε, πολλές από τις λεγόμενες «λευκές περιοχές», για τις οποίες δίνεται λύση, βρίσκονται και εντός των ορίων του Δήμου Δομοκού.

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Τζιαχρήστα, αλλά και από τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Αυγέρη και κ. Γεώργιο Κόγια για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Δομοκού και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός του Δήμου στις προσπάθειες επίλυσής τους.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για Νοσοκομείο Λαμίας: «Από τα χειροκροτήματα στις απλήρωτες υπερωρίες»

Την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τη μη καταβολή του ποσού της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας, έφερε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα