16/10/2018

Στο Δομοκό ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στο Δομοκό βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και έλαβε εκτενή πληροφόρηση και είχε συζητήσεις με τους εργαζόμενους και το Διευθυντή κ. Δημήτρη Τσούτσο.

Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να μάθει «από πρώτο χέρι» το έργο του νέου τομέα του Ε.Κ.Α.Β., ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν ένα μήνα με εξειδικευμένο προσωπικό και δύο ασθενοφόρα. Ο τομέας του Ε.Κ.Α.Β. αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και πλέον έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας συνάντησε το Δήμαρχο Δομοκού κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα και τον ενημέρωσε για τον ψηφισμένο πλέον νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος δίνει λύση στο πρόβλημα της αδυναμίας πρόσβασης των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Άλλωστε, πολλές από τις λεγόμενες «λευκές περιοχές», για τις οποίες δίνεται λύση, βρίσκονται και εντός των ορίων του Δήμου Δομοκού.

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Τζιαχρήστα, αλλά και από τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Αυγέρη και κ. Γεώργιο Κόγια για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Δομοκού και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός του Δήμου στις προσπάθειες επίλυσής τους.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Η Ν.Δ. παίζει τζόκερ με την κοστολόγηση του προγράμματός της!»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, παραθέτοντας τις θέσεις του κόμματός του για την οικονομία. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. απευθύνεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ η Ν.Δ. σε 5-6 επιχειρηματικούς κολοσσούς»

Τις θέσεις του κόμματός του για τη φορολογική πολιτική ανέπτυξε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, συζητώντας για το θέμα των προγραμματικών προτάσεων των...

Διαβάστε Περισσότερα