22/05/2017

Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας

Επί τη ευκαιρία της ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας στη Super League, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Ιωάννης Σαρακιώτης απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964:

Επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύτηκαν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας για την ιστορική επιτυχία της ανόδου στην κορυφαία εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Εύχομαι η επιτυχία σας να αποτελέσει εφαλτήριο ενασχόλησης των νέων ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών με τον αθλητισμό και να είναι το παράδειγμα για την περαιτέρω καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητριών και των αθλητών της Φθιώτιδας.

Στη Super League, «ήρθαμε για να μείνουμε». Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το επιτύχει η ομάδα της πόλης μας και η επιτυχία της ανόδου είναι μόνο η αρχή ενός εξαιρετικά ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Με θερμές ευχές για μια επιτυχημένη πορεία,

Γιάννης Σαρακιώτης

Αρχείο δελτίων τύπου

Σαρακιώτης στη Βουλή: «Όσο οι μεγαλοτραπεζίτες κάνουν business με τις πλάτες της Κυβέρνησης, οι μικρομεσαίοι δεν μπορούν να περάσουν ούτε απ’ έξω από τις τράπεζες»

Επί της σύμβασης συγχώνευσης της Τράπεζα Αττικής με την Παγκρήτια, η οποία «έρχεται υπό το μανδύα της ανάγκης θεμελίωσης ενός 5ου τραπεζικού πυλώνα, αλλά την ίδια στιγμή προκαλεί πολλά εύλογα ερωτηματικά», τοποθετήθηκε στη Βουλή ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής...

Διαβάστε Περισσότερα

Ερώτηση Σαρακιώτη προς Τσιάρα: «Γιατί δεν εντάξατε τη Φθιώτιδα στους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias”;»

Για ποιο λόγο δεν εντάχθηκε η Φθιώτιδα στους άμεσους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias” και πότε θα λάβει χώρα η πίστωση των οικονομικών ενισχύσεων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών ολόκληρης της περιοχής, ρωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

Διαβάστε Περισσότερα

Επίκαιρη ερώτηση Σαρακιώτη στη Βουλή: «Δεν είναι δυνατόν η εύρυθμη λειτουργία της Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου να αποκαθίσταται μόνο μετά από ερωτήσεις Βουλευτών»

Το θέμα της δυσλειτουργίας του Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου έφερε στη Βουλή μέσω επίκαιρης ερώτησης προς το Υπουργείο Εργασίας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως...

Διαβάστε Περισσότερα