22/05/2017

Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας

Επί τη ευκαιρία της ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας στη Super League, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Ιωάννης Σαρακιώτης απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964:

Επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύτηκαν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας για την ιστορική επιτυχία της ανόδου στην κορυφαία εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Εύχομαι η επιτυχία σας να αποτελέσει εφαλτήριο ενασχόλησης των νέων ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών με τον αθλητισμό και να είναι το παράδειγμα για την περαιτέρω καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητριών και των αθλητών της Φθιώτιδας.

Στη Super League, «ήρθαμε για να μείνουμε». Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το επιτύχει η ομάδα της πόλης μας και η επιτυχία της ανόδου είναι μόνο η αρχή ενός εξαιρετικά ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Με θερμές ευχές για μια επιτυχημένη πορεία,

Γιάννης Σαρακιώτης

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για Νοσοκομείο Λαμίας: «Από τα χειροκροτήματα στις απλήρωτες υπερωρίες»

Την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τη μη καταβολή του ποσού της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας, έφερε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα