05/01/2016

Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ν. Σταυρογιάννη

Την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, ο Βουλευτής του Ν. Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ν. Σταυρογιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Λαμίας.

Ο κ. Σταυρογιάννης ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Σαρακιώτη για σειρά ζητημάτων του Δήμου Λαμιέων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κρίσιμο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει ο Δήμος στον τομέα αυτό.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μία φορά οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών και οι ειλικρινείς προθέσεις τους αλλά και η αποφασιστικότητά τους για τη συστράτευσή τους στην προώθηση των κρίσιμων ζητημάτων του Δήμου σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας.

Αρχείο δελτίων τύπου

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Απολύσεις για τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ, ασυλία στον Διαχειριστή της εκκαθάρισης»

Στην κοινοβουλευτική συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ενέργειας, το οποίο περιλαμβάνει διάταξη για τη χορήγηση ασυλίας στον Ειδικό Διαχειριστή και στα μέλη του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ, παρενέβη (28/07) με ομιλία του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην Επιτροπή Έρευνας & Τεχνολογίας: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη με ισότιμη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες»

«Η καινοτομία στην τουριστική βιομηχανία είτε θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, είτε η αδυναμία πρόσβασης των επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογίες θα οξύνει τις ήδη υπάρχουσες ανισότητες» τόνισε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της τοποθέτησής...

Διαβάστε Περισσότερα