24/06/2016

Συνάντηση του Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτη Ράπτη

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτη Ράπτη πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδος Γιάννης Σαρακιώτης την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

Ο Βουλευτής εξήρε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, που καταβάλλει καθημερινά το λιμενικό σώμα, προκειμένου να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης των προσφυγικών ροών, καθώς και την υποδειγματική ανθρωπιά και το περίσσευμα ευαισθησίας που επιδεικνύει το προσωπικό του στην τιτάνια προσπάθεια του για τη διάσωση σε καθημερνή βάση δεκάδων ζωών που κινδυνεύουν στα νερά του Αιγαίου.

Ο Αρχηγός ενημέρωσε το Βουλευτή για το σχέδιο της μετατροπής του Λιμενικού Σώματος σε μια σύγχρονη Ακτοφυλακή ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες ανάγκες της χώρας, ενώ έγινε και μια πρώτη εκτίμηση της πορείας του σχετικά νεοσυσταθέντος Κυβερνητικού Συμβουλίου διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης στα πρότυπα του ΚΥΣΕΑ, με συμμετοχή και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, το οποίο συστάθηκε με στόχο το συντονισμό της εφαρμογή της προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής που έχει χαράξει η Κυβέρνηση.

Τέλος, κατά τη συζήτηση εκτέθηκαν τα λειτουργικά και λοιπά προβλήματα στελέχωσης του Λιμενικού Σώματος στο νομό της Φθιώτιδας και εκφράσθηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για στενή συνεργασία προκειμένου τα εν λόγω προβλήματα να τεθούν υπόψη των αρμοδίων κυβερνητικών φορέων για την προώθηση άμεσων λύσεων.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σε Καρπενήσι και Ευρυτανία ο Γ. Σαρακιώτης για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Περιοδεία στην πόλη του Καρπενησίου και στην Π.Ε. Ευρυτανίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Συντονιστής Τομεαρχών της Κ.Ο. και Συντονιστής της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Στερεά Ελλάδα εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης για Ογκολογικό Κέντρο Νοσοκομείου Λαμίας: «Φοράμε τη “φανέλα” της Φθιώτιδας – Στηρίζουμε την ανέγερση του Ογκολογικού Κέντρου»

Για το θέμα της επικείμενης ανέγερσης του Ογκολογικού Κέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στην πόλη της Λάρισας και τη Θεσσαλία, τοποθετείται μέσω δήλωσής του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του...

Διαβάστε Περισσότερα