Είμαι εδώ για εσάς

Μιλήστε μαζί μου!

Ο σκοπός…

…της θέσης στην οποία βρίσκομαι είναι σύνθετος. Εκείνο όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να μου δώσετε τη δυνατότητα να μπορέσω να ακούσω τις ιδέες και τις προτάσεις σας και να αφουγκραστώ το πρόβλημα του καθενός σας. Ως νέος πολιτικός με νέες ιδέες δε θέλω να ακολουθήσω παλιές τακτικές, δε θέλω να σας αναγκάσω να περάσετε από το πολιτικό μου γραφείο για να συζητήσουμε ό,τι σας αφορά ή σας προβληματίζει. Αρκεί μόνο να μου αφήσετε στη φόρμα πιο κάτω το μήνυμά σας!

Η λύση…

…δεν έρχεται ως δια μαγείας, πρέπει να εργαστούμε γι’ αυτή. Είναι λοιπόν κατανοητό κι από εσάς πως όσο περισσότερα στοιχεία μου δώσετε για την ιδέα, την πρότασή ή το πρόβλημά σας, τόσο καλύτερα θα μπορέσω να κινηθώ προς την κατεύθυνση της υλοποίησης ή λύσης που όλοι μας επιθυμούμε. Μη διστάσετε να μου δώσετε το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσω μαζί σας άμεσα και μαζί να διευθετήσουμε το ζήτημα που σας απασχολεί!

Υποβολή ιδέας – πρότασης – προβληματισμού

 

  Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσω μαζί σας πιο άμεσα,

  -

  -
  Θέλετε να μου στείλετε και κάποιο συνημμένο αρχείο;

  Επισυνάψτε αρχείο κειμένου


  (Υποστηρίζονται αρχεία doc, docx, rtf, odt μεγέθους έως 1 ΜΒ)

  Επισυνάψτε αρχείο εικόνας


  (Υποστηρίζονται όλα τα αρχεία εικόνας μεγέθους έως 20 ΜΒ)

  (Σας παρακαλώ μην κλείσετε αυτή τη σελίδα μέχρι να λάβετε επιβεβαίωση πως το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Στη συνέχεια ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο στο οποίο θα σας στείλουμε επίσης μήνυμα για την επιβεβαίωση των όσων μας προτείνατε!)

  Η επικοινωνία και ο διάλογος είναι συστατικό κομμάτι της δημοκρατίας. Μην αφήσετε να χαθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί μου!

  Γραφείο Αθηνών: Σέκερη 1 - 106 71 - Αθήνα

  Γραφείο Αταλάντης: Βέλλιου Βαρώνου 10 - 35 200 - ΑΤΑΛΑΝΤΗ

  Γραφείο Λαμίας: Λεωνίδου 6 - 35 132 - ΛΑΜΙΑ

   

  Αθήνα: 210 323 4202

  Αταλάντη: 22330 80873

  Λαμία: 22310 42994