12/03/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης έχει καταφέρει να κουράσει, να απογοητεύσει και να θυμώσει την κοινωνία”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Brainstorming είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Απεδείχθη τις προηγούμενες μέρες ότι τους μόνους που κατάφερε να ενώσει ο κ. Μητσοτάκης ήταν τους χούλιγκαν των ομάδων. Ο “ενωτικός” κ. Μητσοτάκης μέχρι εκεί φθάνει… Δυστυχώς το μόνο που έχει καταφέρει είναι να κουράσει την κοινωνία, να την απογοητεύσει και να τη θυμώσει.”

“Θα ήταν ανεύθυνο, εν μέσω πανδημίας, να ζητήσει το οποιοδήποτε κόμμα εκλογές και θεωρώ χυδαίο ότι, εν μέσω σκόπιμη και του 1ου lockdown, από το Μαξίμου διέρρεαν σενάρια εκλογών. Το μόνο, που νοιάζει κάποιους, δεν είναι οι ζωές των συμπολιτών μας, δεν είναι ο οικονομικός όλεθρος που έρχεται, αλλά να περισώσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο.”

“Και για την πανδημία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. φταίει. Και για την οικονομία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. φταίει. Και για το γεγονός ότι μετά από 5 μήνες lockdown αντί να μειώνονται τα κρούσματα κ να έχουμε πάρει τις ζωές μας πίσω όλο και περισσότερες περιοχές αντιμετωπίζουν έξαρση του ιού. Το Μέτσοβο είναι σε “βαθύ κόκκινο”… Έκαναν διαδηλώσεις στο Μέτσοβο; Βγήκε ο κόσμος στους δρόμους; Ξεσηκώθηκε και έχουμε το Μέτσοβο σε “βαθύ κόκκινο”; Στη Δαφνούλα Ευρυτανίας, που διάβαζα πριν από λίγες ημέρες, ένα χωριό των Αγράφων που είναι σε “βαθύ κόκκινο”, ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι και πήραν τα πλακάτ και βγήκαν στους δρόμους και τους υποκίνησε ο τοπικός ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Γιατί έχουμε χάσει την μπάλα… Τελείως!”

“Το γεγονός ότι βρισκόμαστε 5 μήνες σε συνεχές lockdown, πεθαίνουν 50 άνθρωποι κάθε μέρα, απασχολεί κανέναν στην Κυβέρνηση; Σε τόσο σκληρό lockdown, που βρίσκεται η χώρα μας για 5 συνεχόμενους μήνες, δε βρίσκονται άλλες χώρες της Ευρώπης… Και αναρωτιέμαι: Δεν ευθύνεται κανείς; Μπήκαμε σε lockdown το Νοέμβριο, έχουμε μέσα Μαρτίου και δεν έχουμε ακούσει κάποιον κυβερνητικό να μας πει τι φταίει. Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση εδώ και ένα χρόνο και η Ν.Δ. για τα ζητήματα τα ουσιαστικά, που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους πολίτες, δεν έχει απαντήσεις.”

“Και για όλα φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ακόμη μια φορά… Προβληματίζει κανέναν Υπουργό ότι όλοι οι επιχειρηματίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και δεν αναφέρομαι μόνο στο χώρο της εστίασης ή του τουρισμού.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης: «Η μόνη μέριμνα του κ. Γεωργιάδη είναι πως θα αυξηθούν τα έσοδα των φαρμακευτικών εταιρειών»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Lamía Polis 87.7 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Μόνο μέλημά του κ. Μητσοτάκη να δουλεύει το “Μαξίμου ΑΕ” με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους»

Στην τηλεοπτική συχνότητα της Βουλής είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Κλείνει το Ειρηνοδικείο της Αταλάντης. Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη οι Βουλευτές της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Το 2023 η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων ήταν...

Διαβάστε Περισσότερα