05/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη»

Στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel (5/8) παρέστη ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννη Σαρακιώτη, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Δεν είναι δυνατόν τις ημέρες, που έχουμε τα περισσότερα κρούσματα, να λαμβάνεται η απόφαση αύξησης του ποσοστού πληρότητας στα πλοία κόντρα σε όσα είχε πει ο ίδιος ο Υπουργός Τουρισμού. Δεν μπορούμε να στέλνουμε αντιφατικά μηνύματα.”

Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουμε συνεχώς το μπαλάκι στους πολίτες και στην ατομική ευθύνη. Οι πολίτες συμμορφώνονται με τα μέτρα, τη χρήση μάσκας και τις αποστάσεις, αλλά και η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.”

“Εφόσον είναι απόφαση των ειδικών η απαγόρευση των πανηγυριών, συμφωνούμε. Όμως, δεν άκουσα κανέναν να αναφέρεται στον Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ., ο οποίος έσερνε πρώτος το χορό σε τοπικό πανηγύρι ή τον κ. Χαρδαλιά, που επισκέφθηκε τα μπουζούκια χωρίς να φορά μάσκα.”

“Ο κόσμος έμεινε 3 μήνες μέσα, έχασε τη δουλειά του, έκλεισαν επιχειρήσεις, στερήθηκε την ελευθερία του και μας έλεγαν ότι “μας έσωσε ο Κ. Μητσοτάκης”. Τώρα, που αυξάνονται κατακόρυφα τα κρούσματα, πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη. Κάποιοι κυβερνούν και πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεών τους.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πατριδοκαπηλία, το αγαπημένο κομματικό σπορ της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί μεταξύ άλλων για το...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Η μόνη μέριμνα του κ. Γεωργιάδη είναι πως θα αυξηθούν τα έσοδα των φαρμακευτικών εταιρειών»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Lamía Polis 87.7 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Μόνο μέλημά του κ. Μητσοτάκη να δουλεύει το “Μαξίμου ΑΕ” με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους»

Στην τηλεοπτική συχνότητα της Βουλής είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα