20/06/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 16 δρομολόγια, που περνούσαν από τον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας, με Ν.Δ. έγιναν 4”

Το ζήτημα του συγκοινωνιακού αποκλεισμού της Φθιώτιδας καθώς και των όμορων περιοχών που συνθέτουν το παραπαρνάσσιο τόξο, σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Στο Κόκκινο 105.5». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του.

Το αυτονόητο και ό,τι ίσχυε έως το 2019 για τα δρομολόγια των τρένων στη Φθιώτιδα, σήμερα είναι δυστυχώς αντικείμενο διεκδίκησης. Τα 16 δρομολόγια, που περνούσαν από τον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας, έγιναν 4, ενώ χρησιμοποιείται και λεωφορείο, το οποίο δεν εξυπηρετεί ούτε τους κατοίκους της περιοχής ούτε τους επισκέπτες.

Οι Υπουργοί της Κυβέρνησης, που εκλέγονται στη Φθιώτιδα, κκ Σταϊκούρας και Οικονόμου, διοργάνωναν φιέστες το προηγούμενο χρονικό διάστημα γιατί “κατόπιν των ενεργειών” του ενός ή του άλλου “λυνόταν το πρόβλημα”! Το πρόβλημα, όμως, παραμένει, διογκώνεται και η περιοχή κάνει βήματα προς τα πίσω.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε προεκλογικά ότι “ο Αλ. Τσίπρας, αν μπορούσε, μαζί με τα ψηφοδέλτια θα έδινε και τα επιδόματα”; – Σήμερα αναγγέλλει επιδόματα λίγο πριν τις εκλογές!

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του STAR FM 97.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Μετά από πρόταση του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Από το Φλεβάρη του 2020 ο χρόνος έχει “παγώσει” στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Στο Κόκκινο 105.5». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του. Η Ρωσία παράγει το...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Στο Νοσοκομείο Λαμίας είχαμε 5 παιδιάτρους και τώρα έχουμε 1 – Θα απαντήσει κάποιο στέλεχος της Ν.Δ. για ποιο λόγο αποχωρούν οι γιατροί;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (10/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Θώμη Παληού. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα