10/10/2023

Σαρακιώτης: “Δεν μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα τον Οκτώβρη όταν κανείς έχει να αντιμετωπίσει ένα βαθιά ριζωμένο σύστημα απευθείας αναθέσεων και διορισμών”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στη ραδιοφωνική συχνότητα “Κανάλι Ένα 90.4”. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Δεν μάθαμε από το πάθημα του 2019. Δεν μπορώ, πχ, να κρίνω τον Κώστα Ζαχαριάδη και την “Ανοιχτή Πόλη” για τη χαμηλή επίδοση στην Αθήνα. Όταν κάποιος αναλαμβάνει να τρέξει μια εκλογική αναμέτρηση τον Αύγουστο, δεν μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα τον Οκτώβρη και όταν, μάλιστα, είχε να αντιμετωπίσει ένα βαθιά ριζωμένο σύστημα απευθείας αναθέσεων και διορισμών.

Η στρατηγική της απλής αναλογικής απέτυχε, όχι επειδή δεν ήταν ηχηρό το μήνυμα συνεργασίας από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ήταν ηχηρή η αρνητική απάντηση από όλες τις πλευρές. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και εμείς οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα