Στην εκπομπή Tonight και την τηλεοπτική συχνότητα του Mega News είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.
Σκάνδαλα με… επαναλαμβανόμενα μοτίβα! Στον ΟΠΕΚΕΠΕ: “Όσο στέκει ο Μάκης και το Μαξίμου, μη φοβάσαι τίποτα”. Στις υποκλοπές: “Όσο είναι η ΝΔ κυβέρνηση μην ανησυχείς”. Οι εγκληματίες αυτής της χώρας έχουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως φαίνεται από σειρά δικογραφιών και από τα 2 μεγαλύτερα σκάνδαλα.
Ο κ Τσιάρας θα επισκεφθεί μια αγροτική περιοχή να ενημερωθεί για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα ως καθ’ ύλιν αρμόδιος; Θεωρεί ότι θα λύσει τα προβλήματα των αγροτών βλέποντας τα βαμβάκια… στην Ομόνοια και το σιτάρι στην… Πλατεία Βάθης; Γιατί κρύβεται;
Ο άλλοτε υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, κ Ψωμιάδης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών. Είναι υπερήφανα τα στελέχη της ΝΔ; Θα αναφέρουν κάτι για το βίο και την πολιτεία κορυφαίων στελεχών τους;
Κτηνοτρόφος από τη Φθιώτιδα, με αξία εκμετάλλευσης 500.000€, έσφαξε όλα τα ζώα του και αποζημιώθηκε για 40.000€… Για να αντιληφθούμε τις περίφημες “πρωτοβουλίες” της Κυβέρνησης, που ΘΑ αναλάβει…
Ο κ Τσιάρας είπε ότι “τα βιολογικά σχήματα δεν πήγαν καλά” και “θα τα καταργήσουμε”! Δεν έχει πει, όμως, ποια βιολογική καλλιέργεια να βάλουν για την επόμενη χρονιά. Ποιος θα ενημερώσει τον παραγωγό τι θα φυτέψει και πώς θα μπορέσει να επιβιώσει;
Η ΝΔ κατέθεσε τον 7ο προϋπολογισμό της διακυβέρνησής της και βιώνουμε τα αποτελέσματα: τελευταία θέση σε όλους τους δείκτες. Σκληρή καθημερινότητα, σούπερ μάρκετ απλησίαστο και οι τιμές στα ύψη… Στην αρχή, κατά τον κ Χατζηδάκη, η ακρίβεια ήταν “σαν ίωση” και θα περνούσε, αλλά ο κύκλος διαρκεί ήδη 4 χρόνια.
Τα στελέχη της ΝΔ δηλώνουν ότι “ο προϋπολογισμός θα αρέσει στους πολίτες” και ότι “τόσο φιλεργατικά μέτρα δε θα λάμβανε ούτε μια Κυβέρνηση ΚΚΕ”! Η παραγωγή υλικού για επιθεωρήσεις και standup comedy συνεχίζεται αμείωτη!